ShopNEXT (NEXT) Coin Nedir? NEXT Coin Ön Satış

ShopNEXT (NEXT) Coin Nedir? NEXT Coin Ön Satış

ShopNEXT, Binance tarafından tanıtılan ShoptoEarn işe alım platformudur. ShopNEXT ortaklarında alışveriş yapan kullanıcıları (Bitcoin, Ethereum, BNB, USDT) ile ödüllendirerek yeni kripto kullanıcılarını işe alır. Her alışverişlerinde kullanıcılar platformun native tokeni olan NEXT Tokeni kazanır.

Kullanıcılar NEXT Tokenlerini Merkezi ve merkeziyetsiz borsalarda satarak kazançlarını fiat paraya dönüştürebilirler. ShopNEXT dünyada bir ilk olan ShoptoEarn modelini oluşturmak istiyor. ShopNEX, Vietnam’daki 700 bin kullanıcısı bulunanan en iyi geri ödeme platformu Shopiness tarafından desteklenmektedir. ShopNEXT şimdiden Shopee, Lazada, Amazon, Adidas, Booking.com gibi 600’den fazla yerel ve küresel firmayla ortaklık kurmuştur.

ShopNEXT ile kullanıcılar sadece online alışverişler de değil kahve dükkanları gibi mağazalarda yaptıkları ödemelerden de kazanırlar. ShopNEXT ortakları işlem ücretlerinin 5% – 30%’ını öder ShopNEXT, bu komisyonun %60-70’ini ekosistemdeki kullanıcılara geri verir ve %30-40’ını topluluk fonlaması için tutar.

Dükkan sahibi, kullanıcılara NEXT tokeni ile yapılan geri ödemenin %60-70’ini öder. Kullanıcılar kazandıkları NEXT Tokenlerini Binance Cüzdanlarında diğer kripto para birimlerine çevirebilir. ShopNEXT, NEXT Tokeninin topluluk fonunu doldurmak için NEXT tokeninin %30-40’ını elinde tutar. ShopNEXT ile kullanıcılara her işlemde NEXT Tokeni kazanır. Başlangıçta NEXT Tokeni kazanma oranı 0.1 dolar başına 1 NEXT Tokenidir.

NEXT Token ön satışı DAOMaker’da yapıldı 130 bin dolar fon toplanan ön satışta NEXT Tokeni 0.015 dolardan dağıtıldı. ShopNEXT Partnerleri arasında. DAOMaker, Icetea Labs, Raptor Capital, UG Ventures, Launch Zone, Black Mamba Ventures, Kyros Ventures, BARMY, Kiwi Group, Avstar Capital, Lavender Capital, Megala, Nebit Ventures, BSC Station gibi firmalar bulunuyor.

Son dakika gelişmeler ve fırsatlardan haberdar olmak için bizi Telegram ve Twitter‘dan takip edebilirsiniz.

NEXT Token Ön Satış Şartları

NEXT Token ön satışı 30 kasım 2021 TSİ 13:00 1 aralık 2021 TSİ 05:00 saatleri arasında Gateio Borsasında yapılacaktır. Bu Linkten Gateio borsasına üye olarak ön satışa katılabilir veya NEXT Tokeni listelendiğinde satın alabilirsiniz.

  • Toplam arzı 1 milyar adet olan NEXT Tokeninden 4444 adedi ön satışta dağıtılacak.
  • ÖN Satış Fiyatı 0.015 dolardır. Ödeme USDG ile yapılacaktır. Kullanıcılar ödeme için belli bir miktar USGD bulundurması gerekiyor önerilen 5-10 USGD
  • Kullanıcılar ön satışa katılabilmek için 15 gün boyunca DAO Tokenlerini kilitlemesi gerekiyor. VIP üyelik şartı bulunmuyor. KYC şartı bulunuyor.
  • Hak edilen tokenlerin %25’i ön satış bitiminde, kalanı 3 ay aranın ardında her ay %25 olmak üzere dağıtılacak.
↓↓↓ Güncel Haberler ve Fırsatlar İçin Bizi Twitter ve Telegramdan Takip Edin ↓↓↓