2023 Yılında Yükselmesi Beklenen Gateio Coinleri

2023 Yılında Yükselmesi Beklenen Gateio Coinleri

2021 Boğa sezonunun ardında 2022 itibariyle kripto kışına giriş yapan kripto piyasası 2024 halving ile beraber boğa sezonuna girmesi bekleniyor Gateio Borsasındaki gelecek vadeden altcoinleri sizin için derledik.

CEEK

Herkesin ilgi ile takip ettiği CEEK Tokeni 2021’de büyük çıkış yapan metaverse tokenlerinin başında geliyor. Özellikle Facebook yoğun bir şekilde etkileşimde bulunduğu ve ünlü isimlerin konserlerini gerçekleştirdiği Ceek VR Türkiye’de de yoğun ilgi görüyor. CEEK token cüzdanlarından en büyüğü ise Paribu borsasına ait. Paribu 119.650.004 adet CEEK Tokenine sahip bu miktar toplam arzın %11.965’ine tekabül ediyor. Paribu borsasındaki bu token miktarı büyük bir kısmı kullanıcılara ait olmalı.

Toplam arzının %81’i dolaşımda olan CEEK Tokeninin top 10 cüzdanda bulunma oranı ise 78.89%. Bu oranın yüksek olduğunu söyleyebiliriz CEEK Tokeninin artmama sebeplerinden biri bu oran çünkü elinde yüksek miktarda CEEK Tokeni bulunduran cüzdanlar yüklü token satışı yapıyor olabilir.

CEEK 29 kasım 2021’deki ATH seviyesinden bu yana %93.3 düşüş gösterdi ve uzun zamandı bir artış gerçekleştirmedi. Önümüzdeki Boğa Sezonunda en çok konuşulacak tokenlerden biri olabilecek CEEK hala suskunluğunu koruyor.

RACA

Radio Caca, Elon Musk’ın Annesinin Metaverse projesi ve CEEK ile benzer kaderi paylaşıyor. 2022 yılını genel olarak düşüşle geçirmiş olan RACA tokeni 14 Kasım 2022’deki ATH seviyesinden %98.5 düşüş göstermiş durumda. RACA Tokeninin dolaşımdaki arzı toplam arzın %66’ısını oluşturuyor. Yine CEEK Tokeni gibi BSC ve Ethereum ağlarında bulunan RACA Tokeni bir dönem ciddi olarak işlem görüyordu. BSC Ağında RACA bulunduran cüzdan sayısı 454,463 adet iken toplam gerçekleştirilen işlem sayısı 17,596,504 bu sayı mart 2022’de 14,924,223 adetti. RACA Tokenine de ülkemizde oldukça yoğun ilgi bulunuyor Paribu ise Ethereum ağındaki en fazla RACA Tokeni bulunduran cüzdanlardan birine sahip. Paribu %8.4040 ile 12,991,857 adet RACA Tokenine sahip. Birinci ise OKX borsası %10.5693’lik bir RACA arzına sahip. BSC ağındaki RACA Tokenlerine sahip borsalar arasında MEXC ve Gateio yer almakta. RACA da CEEK ile Metaverse tokenleri yükselişe geçtiğinde yükselmesi beklenen tokenler arasında yer alıyor.

DAO Maker (DAO)

En çok kazandıran ve En popüler ön satış platformu DAO Maker tokeni Ayı piyasasında birçok token gibi oldukça düşüş gösterdi. 21 Nisan 2021’de ATH seviyesinden bu yana %89.8 düşüş gösteren DAO Tokeni piyasanın düşmesiyle ön satışlara olan ilginin azalması sonucu ciddi oranda düştü. Fakat DAO Tokeni önümüzdeki Boğa piyasasında en çok artması beklenebilececk tokenlerden biri. En başarılı projelerin çıkış noktası DAO Tokeni Binance Borsa’sında da listelenmesi muhtemel. Kullanıcıların ön satışa kesin olarak katılabilmesi için belli miktarda DAO Tokeni bulundurması gerekiyor.

METIS

Metis Web3’e geçişi kolaylaştıran bir Ethereum 2. katman projesidir. Metis, Vitalik Buterin’in annesi Natalia amelinenin projesi olup Coinbase’de listelendikten sonra dikkatleri üzerine çekmişti. 2023’ün özellikle Ethereum katman 2 projelerinin yılı olması beklendiği için METIS’te ciddi bir yükseliş görmemiz ve Binance Borsasında listelenmesi muhtemelen projelerden biri. Ethereum’un artışından en çok etkilenecek tokenlerden biri METIS. OCak 2022’de ATH yapan METIS o seviyeden %94.7 düşüş gösterdi. METIS’in toplam arzının %44’ü dolaşımda ve top 10 cüzdanın bulundurduğu arz miktarı %76.32.

Verasity (VRA)

2021 Boğasında en çok ses getiren tokenlerden biri olan VRA kullanıcıların izlerken gelir elde edebilecekleri ve online reklam sektörü için öncü bir proje olarak karşımıza çıktı. VRA tokeni ATH seviyesinden %96.9 oranında düşüş göstermiş olup Binance hariç birçok borsada bulunuyor. Fakat VRA’nın en büyük handikabı arzının sadece %9’unun dolaşımda olması.

STOS

Bir veri ağı projesi olan Stratos Gateio Borsasında son 2 ayda %200 artış ile en çok artış gösteren tokenlerden biri. 2021’de Veri güvenliği ve depolama projeleri bir hayli ilgi görmüştü 25 kasım 2021’de 5.48 ile ATH seviyesine ulaşan STOS bu seviyeden %88 düşmüş olsa da son dönemde ciddi bir çıkış yakalamış durumda. STOS tokeninin top 10 cüzdan sahiplik oranı ise %79.99.

Bu altcoinlerin hepsi şu an Gateio Borsasında mevcut.
Bu linkten Gateio Borsasına üye olarak bu saydığımız tokenleri ve 1500’den fazla altcoini alabilirsiniz.



Verilen Coinler yatırım tavsiyesi olmayıp paylaşım sadece bilgi amaçlıdır

↓↓↓ Güncel Haberler ve Fırsatlar İçin Bizi Twitter ve Telegramdan Takip Edin ↓↓↓