Aptos Coin Nedir? Aptos Airdrop Ne Zaman?

Aptos Coin Nedir? Aptos Airdrop Ne Zaman?

Aptos, Diem projesinin eski çalışanları olan  Mo Shaikh ve Avery Ching tarafından kurulmuş dünyanın en güvenli ve ölçeklenebilir katman 1 blok zinciri olmayı hedefleyen bir projedir. Ethereum ve Solana’ya rakip olmayı amaçlayan Aptos saniyede 130 bin işlem kapasitesine sahip.

Aptos, FTX, ParaFi Capital, Oak HC/FT, Circle Ventures, Franklin Templeton Investments, Apollo, Jump Crypto, Superskrypt, Graffing Gaming Partners, MultiCoin Capital firmalarından 350 milyon dolarlık Dev yatırım aldı. Büyük yatırım aldığı için çok kısa sürede bütün büyük borsalarda listeleneceğine kesin gözüyle bakabiliriz bu yüzden ciddi potansiyele sahip.

Aptos Mainnet’inin 2022 Ekim ayında çıkması bekleniyor demiştik 17 ekim 2022’de Aptos Mainnet Ağı başladı. Aptos’un en popüler cüzdanı Martian 17 ekim gecesi Mainnet’i ekleyeceğini duyurdu.
FTX ve Binance Borsaları Aptos’u 19 Ekim 2021 TSİ 04:00’da listeleyeceklerini duyurdu.

Yüksek Potansiyelli Tokenler için Telegram ve Twitter‘dan bizi takip edebilirsiniz.

Aptos WhitePaper’ı 9 Ağustos 2022’de yayınlandı. Aptos Whitepaper’inde kullanıcıların güvenilir ve esnek blok zincir özelliklerini düşük ücretlerle kullanabileceğini belirtiyor. Ayrıca yeni teknolojilere de kolaylıkla adapte edilebileceği de belirtilmiş. Diem projesi ile başlayan Aptos 3 yıldır geliştirilmekte olup müşterilerine sorun çıkarmadan yenilendiğini göstermiştir.

Aptos Ekosistemi henüz mainnet’ini çıkarmamasına rağmen oldukça aktif kullanılıyor. Platformda birçok akıllı sözleşme şimdiden mevcut ve kullanılır durumda.

Aptos Solana ile aynı programlama taban dili olan rust’ın Move’unu kullanıyor. Aptos Mainnet’inin 2022’nin eylül ayında lanse edilmesi bekleniyor bu tarihten önce APT Token airdrop’u yapılabilir. Potansiyel Aptos Coin Airdrop’undan yararlanmak için yapmanız gerekenler.

Potansiyel Aptos Coin (APT) Airdrop’una Nasıl Katılırım?

APT Airdrop’una katılmak için Aptos’un cüzdanını (Martian Aptos Wallet) Chrome extentions’tan indirerek Airdrop sekmesine bastığınızda APT Tokeni tanımlıyor fakat bu tokenin gerçek bir değeri şu an için yok. Martian Aptos Wallet ile https://www.vial.fi/app https://www.topaz.so/ ve https://www.aptosnames.com/ sitelerine bağlanarak işlemler yaparak cüzdanınızı kullanarak Airdrop’tan daha fazla yararlanma fırsatı yakalayabilirsiniz.


Yüksek Potansiyelli Tokenler için Telegram ve Twitter‘dan bizi takip edebilirsiniz.

↓↓↓ Güncel Haberler ve Fırsatlar İçin Bizi Twitter ve Telegramdan Takip Edin ↓↓↓