LBL Coin Nedir? LBL Coin Yorum

LBL Coin Nedir? LBL Coin Yorum

LABEL, IP haklarının izinsiz entegrasyonu ile adil bir kar paylaşım ekosistemi oluşturmak için LBL tokeni tarafından desteklenen, Ethereum ve BSC Ağları üzerine inşa edilmiş benzersiz bir NFT altyapısıdır.

LABEL, DAO oylama sistemi sayesinde birinci sınıf eğlence ve eğitim içeriğine yatırım yapmak için merkeziyetsiz bir P2P launchpad platformu imkanı sunar. LABEL, kazancı içeriğinin yaratıcılarına geri döndürmeyi amaçlar ve yaratıcılar, mucitler, tüketiciler dağıtım platformlarının tek bir ekosistem içinde bir bütünleşip bir arada var olmalarına olanak sunar.

LBL Tokeni 2021’in Aralık ayında piyasaya giriş yapmış olup 0.013 dolardır. 26 Nisan 2022’de 0.046 dolar ile ATH seviyesine ulaşan LBL Tokeni şu an bu seviyenin %71 aşağısında bulunuyor.

LBL Tokeni Ethereum Ağında 550 cüzdan ile 1518 adet işlem gerçekleştirmiş. BSC Ağı’nda ise 1494 adet cüzdan ile toplamda 42,331 işlem gerçekleştirmiş. Ethereum Ağın’daki 3 milyarlık Arzının %85’i ilk 10 cüzdanda bulunuyor.

Label Foundation, HG Ventures, GBIC, Mindfulness Capital, IOST, M6, Adaptive, and Icetea Labs, Alphabit,, ve Pragma firmalarından toplamda 3 milyon dolarlık ön yatırım aldı.

LBL Token Nereden Alınır?

LBL Token şu an Huobi, Bittrex ve MEXC Borsalarında Bulunuyor. 22 Temmuz 2022 TSİ 13:00 tarihinde Gateio Borsasında listelenecek.

Bu Linkten MEXC Borsasından üye olarak LBL Tokeni satın alabilirsiniz.


Yüksek Potansiyelli Tokenlerden erken haberden olmak için Telegram ve Twitter‘dan bizi takip edebilirsiniz.

↓↓↓ Güncel Haberler ve Fırsatlar İçin Bizi Twitter ve Telegramdan Takip Edin ↓↓↓