NODL Coin Nedir? NODL Coin Yorum

NODL Coin Nedir? NODL Coin Yorum

Nodle Network, akıllı telefonları uç düğümler olarak kullanarak fiziksel dünyayı Web3’e bağlar. Edge düğümleri, Bluetooth Düşük Enerji sayesinde fiziksel dünyadaki cihazları ve sensörleri okur ve bu bilgiyi blok zincirine bağlar. NODL Token ise uygulamanın native tokenidir.

Ayrıca Ağ, Hiper bağlantı için oluşturulmuş birçok eşsiz uygulama tarafından kullanılabilecek coğrafi konum tabanlı bir katman oluşturma, gerçek zamanlı varlık takibi de dahil olmak üzere içinde yaşadığımız mobil odaklı dünya. Nodle, güvenli, özel ve ölçeklenebilir bir ekonomik model oluşturur. Akıllı telefonu olan herkes Nodl Cash (NODL) Tokenleri ile ağa katılabilir.

Kullanıcılar App store ve Android’den Nodl Cash App’i indirerek para kazanmaya başlayabilir. Kullanıcıların yapması gereken tek şey bluetooth u ile uygulamayı açık tutmak herhangi bir görev yapması gerekmiyor.

Toplam arzı 21 milyar adet olan NODL Tokeni 6 saniyede bir nodl Ağ kullanıcılarına dağıtılır. NODL Tokeni ödül dağıtımı, oylama ve staking için kullanılabilir. Nodl Ağı polkadot parachain etrafında oluşturulmuş bir ağdır.

NODL Ağı ise oldukça aktif görünüyor 536 bin cüzdan ile şu ana kadar 19 milyona yakın transfer gerçekleştirimiş görünüyor.

Noodle Network, Blockchain Ventures, Olymp Capital, Work Play Ventures, Maxx Capital, Coins Group, BlockHead Capital, Work Play Ventures firmalarından toplamda 5 milyon dolarlık ön yatırım aldı.

NODL Token Ön Satış

NODL Token Ön Satışı 25 Ağustos 2022 TSİ 04:00-16:00 saatleri arasında Gateio Borsasında gerçekleşecektir. Bu Linkten Gateio Borsasına üye olarak NODL Token Ön Satışına katılabilirsiniz.

  • Toplam arzı 21 milyar adet olan NODL Tokeninden Gateio Ön Satışında 1.1 milyon adet dağıtılacak.
  • Ön Satışta hak edilen NODL Tokenlerinin %100’ü ön satış bitiminde dağıtılacak.
  • NODL Tokeni 26 ağustos 2022 TSİ 04:00’da Gateio’da listelenecek.

 
Yüksek Potansiyelli Tokenler için Telegram ve Twitter‘dan bizi takip edebilirsiniz.

↓↓↓ Güncel Haberler ve Fırsatlar İçin Bizi Twitter ve Telegramdan Takip Edin ↓↓↓