DENT Coin Yükselişe Geçti DENT Coin Fiyatı Ne Olur?

DENT Coin Yükselişe Geçti DENT Coin Fiyatı Ne Olur?

Uzun zamandır suskun olan DENT Tokeni son 24 saatte %15 artış göstererek market değerini 325 milyon dolara sıralamadaki yerini 212. sıraya yükseltti. DENT son 2 aydır Compound fulcrum paterni oluşturduğunu görüyoruz bu nadir olan bir patern olup oldukça güvenilirdir. 10 Şubattaki seviye olan 0.0035 doları seviyesini net bir şekilde kırabilirse DENT’ten büyük bir yükseliş bekleyebiliriz.

DENT Nisan 2021’de devasa bir ralli ile %5000’in üzerine çıkmış yatırımcılarının yüzünü güldürmüştü. O zamandan bu yana %85 oranında düşen DENT Tokeninin tekrar bir yükselişe geçmesi olası. 0.0037 direncinin kırılması halinde bir sonraki önemli seviye 0.0049 dolar. DENT Tokeninin bu artışı ETH’nin ve genel piyasanın artışı ile açıklanabilir fakat grafikte görülen eşiği geçmesi bir rallinin habercisi olabilir.

Son dakika gelişmeler ve fırsatlardan haberdar olmak için bizi Telegram ve Twitter‘dan takip edebilirsiniz.

DENT Coin dünyadaki mobil internet transferini sağlayarak önemli bir sorunu çözüyor. Kullanıcılar kullanmadıkları veya satmak istedikleri internet paketlerini DENT uygulaması aracılığıyla satışa sunuyor. DENT’in sosyal medya hesaplarında ise yakın zamanda bir paylaşım yapılmamış.

Yatırım Tavsiyesi Değildir.

↓↓↓ Güncel Haberler ve Fırsatlar İçin Bizi Twitter ve Telegramdan Takip Edin ↓↓↓