HOT Coin Direnci Kırma Üzere

HOT Coin Direnci Kırma Üzere

son 2 haftadır %50 oranında yükseliş gösteren HOT 27 Mart 2022’de de %15 lik yükseliş ile dikkatleri üzerine çekti. HOT daha önce yazdığımız yazıda önemli direnç noktasına ulaştı. 24 Mart günü yükselişinin ardından bir geri çekilme yaşayan HOT tokeni tekrar yükselişle önemli direnç noktasına ulaştı bu direncin net bir şekilde geçilmesi halinde yukarı yönlü hareket devam edebilir.

HOT tokeni 0.0062 dolar direncinden geri döndü eğer bu direnci geçerse sonraki ilk direnç 0.0075 dolar sonraki ise 0.0089 dolar. ilk direnci geçmesi kolay görünse de ikinci dirençte daha çok zorlanacaktır. İkinci dirence ulaşması halinde HOT %50’lik bir artış gösterecek. Şu anki seviyeden ATH seviyesine ulaşması halinde ise %200’e yakın bir artış göstermiş olacak.

Fırsatları kaçırmamak için bizi Telegram ve Twitter‘dan takip edebilirsiniz.

14 Marttan bu yana %50 artış gösteren HOT Tokeninin özellikle Türkiye’de önemli bir kitlesi bulunuyor ve bu da artışı tetikleyen önemli bir faktör. HOT Tokeninin 177.6 milyar adet olan arzının 173.2 milyar adedi dolaşımda ve top 10 cüzdanda arzı %50’si bulunuyor.

↓↓↓ Güncel Haberler ve Fırsatlar İçin Bizi Twitter ve Telegramdan Takip Edin ↓↓↓