Lever Coin Nedir? Lever Coin Yorum

Lever Coin Nedir? Lever Coin Yorum

LeverFi merkeziyetsiz olarak kaldıraç imkanı sunan merkeziyetsiz bir borsadır. LeverFi aynı zamanda kullanıcılara yıllık getiri imkanı da sunar. LEVER Tokeni ise platformun yönetişim tokenidir.

Kullanıcıların LEVER Tokeni ile oylamalara katılabilmeleri için kullanıcılar 6 ile 48 ay boyunca tokenlerini stake etmeleri gerekiyor. Bu süreyi tamamladıktan sonra kullanıcılar her biri 1 oy değerinde olan xLever tokeni elde eder.

Kilitleme süresi daha uzun olan kullanıcılar LEVER başına daha fazla xLever tokeni elde edecek. Bu sebeple daha uzun süre kilitlenmiş tokenlere sahip kişiler platform hakkında söz sahibi olacaktır. Kullanıcılar, ETH ve LEVER biçimindeki protokol ödüllerinin bir payı için xLEVER tokenlerini stake edebilirler.

LVER Tokeni 14 Ağustos 2022’de %15 yükseldi şu an fiyatı 0.0035 dolar olan LEVER Tokeni ATH Seviyesinden %33 aşağıda.

LEVER Tokeni 14 Temmuz 2022’de piyasaya giriş yaptıktan hemen sonra Binance Borsasında listelendi. Binance Borsasında listelendikten sonra LEVER, yaklaşık %170 artış gösterdikten sonra %30’luk bir düzeltme ile 0.0036 dolara düştü. Bu düşüş Fibonacci ile kontrol ettiğimizde şu an normal seviyelerde 0.0028 doların altına olacak bir düşüş yükseliş trendinin bittiğini gösterir.

Lever Tokeni Ethereum üzerinde oluşturulmuş şu ana kadar 310 cüzdan ile 1286 işlem gerçekleştirmiş bulunuyor. Maksimum arzı 35 milyar adet olup %95’i top 10 cüzdanda bulunuyor. Binance’ın sahip olduğu arz miktarı ise %27. Binance’da arzın yüksek olduğunu düşünürse Tokenin reklamını daha çok yapacaklarını ve kaldıraç tokeni olduğu için piyasa arttıkça yükseleceğini söyleyebiliriz.

LEVER Tokeni Nereden Alınır?

LEVER Tokeni şu an Binance, Gateio ve MEXC Borsalarında bulunuyor.


Ön Satışlar ve Yüksek Potansiyelli Tokenler için Telegram ve Twitter‘dan bizi takip edebilirsiniz.

↓↓↓ Güncel Haberler ve Fırsatlar İçin Bizi Twitter ve Telegramdan Takip Edin ↓↓↓