Benqi Coin Nedir? Benqi Coin Nereden Alınır?

Benqi Coin Nedir? Benqi Coin Nereden Alınır?

BENQI yüksek hızlı Avalanche akıllı sözleşme ağı üzerinde kurulmuş merkeziyetsiz bir likidite piyasası protokolüdür. Benqi Finance kullanıcıların kripto paralarını kullanarak borç alıp verme veya faiz kazanmalarına olanak tanır. Benqi takımı merkeziyetsiz ağının yüksek ölçeklenebilirliği düşük ücret ve popüler eklenti cüzdanlarıyla uyumlu olduğu için Avalanche’ı seçti.

BENQI, Terra üzerindeki Anchor Protokolü ile anlaşma sayesinde kullanıcılar Hem Avalanche hem de Terra’da Anchor Protocol’e para yatırarak ek getiri elde edecekler. 3 Şubat 2022’de duyurulan bu partnerlikten sonra BENQI tokeninin fiyatı %20’nün üzerinde bir artış gösterdi. 24 Ağustos 2021’de Benqi(IQ) 0.394 ile ATH seviyesini görmüştü şu an ise 0.07 dolar ile bu seviyeden %81 aşağıda bulunuyor.

BENQI’nin amaçlarından biri Ethereum, Polkadot ve Binance Smart Chain’i Avalanche’in alt ağlarıyla birbirine birbirine bağlayan bir çapraz zincir merkezi haline gelmek. Benqi 2021 yılında 6 milyon dolarlık bir fon aldı yatırımcıları arasında ise Ascensive Assets, Dragonfly Capital, Mechanism Capital, Arrington XRP Capital, Spartan Group, TRGC, Woodstock Fund, Ava Labs, Morningstar Ventures, GBV Capital, Skynet Trading Ltd, Rarestone Capital, Genblock Capital, gibi firmalar bulunuyor.

Binance Benqi)QI) Laucnhpad’inin duyurdu. Kullanıcılar. BNB, BUSD ve AVAX Stake ederek Benqi(QI) Tokeni kazanacaklar. Toplam arzı 7.2 milyar adet olan dolaşımdaki arzı 631 milyon olan QI tokeninden Binance Launchpad’i ile 22 milyon adedi dağıtılacak. Kullanıcılar saatlik olarak QI tokenlerini toplayabilecekler. 16 kasım 2021 TSİ 03:00 saatinde dağıtım başlayacak. Farming periyodu 30 gün boyunca devam edecek.

Binance 15 kasım 2021 TSİ 11:00’da QI Coini listeledi Listeleme haberinden sonra QI Coin %100 oranında artış gösterdi. QI Coin Gateio Borsasında bulunuyor. Altcoinleri Binance listelemeden önce satın almak için Bu linkten Gateio Borsasına üye olup 1000’den fazla altcoini satın alabilirsiniz.

Benqi protokolünün native tokeni olan QI sahipleri önerilerde bulunabilir protokol için çözümlere toplu olarak karar verebilirler. QI Tokenleri, piyasa dengesi ve yönetim katılımcılarının geniş bir dağıtımını sağlamak için homojen bir şekilde dağıtılacaktır. Toplam arzı 7.2 milyar adet dolaşımdaki adedi ise 631 milyon adet olan QI tokeninin şu anki fiyatı 0.30 dolar olup listeleme haberi ile ATH’sı 0.56 dolara yükseltti. Toplam arzı 45%’i olan 3,240,000,000 QI tokeni topluluğa dağıtılacaktır. Takıma toplam arzın %10’u olan 720.000.000 QI tokeni 4 yıl süresince dağıtılacak. toplam arzın %15’i olan 1.080.000.000 QI token hazine için Pangolin gibi merkeziyetsiz ve merkezi borsalar içinse toplam arzın %5i olan 360.000.000 QI tokeni ayrılmıştır.

Son dakika gelişmeleri ve fırsatlardan haberdar olmak için bizi telegram ve Twitter‘dan takip edeblirsiniz.

BENQI (QI) Avalanche üzerindeki ilk DeFi projesi olup merkezi ağlardaki DeFi kullanıcılarına kullanılmayan kripto paralarını hiçbir engel ve ücret olmadan Benqi’ye taşıma fırsatı sunar. Geliştiriciler, protokolü ve aktarılabilir tokenleri kullanarak finansal ürünler oluşturmak için BENQI tokeni kullanma seçeneğine sahiptir. BENQI üyelari paylaşılan likidite piyasasında likidite çekebilir, likidite piyasasında borç alabilir ve faiz oranlarını net bir şekilde görebilir. BENQI Tokeni Gateio Borsasında bulunuyor Bu linkten Gateio Borsasına üye olarak BENQI (QI) Tokeni alabilirsiniz.

↓↓↓ Güncel Haberler ve Fırsatlar İçin Bizi Twitter ve Telegramdan Takip Edin ↓↓↓