ITAMCUBE Coin Nedir? ITAMCUBE Coin Yorum

ITAMCUBE Coin Nedir? ITAMCUBE Coin Yorum

CUBE, oyunlar, içerikler ve ticaret için açık bir sanal pazar alanı olmayı hedefleyen bir Metaverse projesidir. Bir AAA seviyesindeki oyun stüdyosunda tasarlanana CUBE,  blok zinciri ana akım eğlence sektörüyle birleştirmeyi hedefliyor. ITAMCUBE ise platformun yönetişim native tokenidir.

CUBE, blok zincirinde benzersiz oyunlar sunan bir Play With Earn (PWE) hizmet sağlayıcısıdır. Platform, oyun oynamanın gerçek eğlencesini değerlendirir, böylece hem oyun hem de kazanma kripto ortamında eşit olarak değerlenir.

ITAMCUBE, ekosistemin oyun deneyimini geliştirmek amacıyla kullanılan yönetişim yardımcı tokenidir. Platformun oyunlaştırılmış DeFi sistemlerinde kullanılır. Ekip  ITAM CUBE tokeninin yalnızca Blok zincir endüstrisinde değil, aynı zamanda eğlence endüstrisinde de faydasını ve popülerliğini artırmaya kendini adamıştır.

ITAMCUBE Tokeni Ocak 2022’de piyasaya giriş yapmış olup 5 Mart 2022’de ulaştığı 0.90 dolarlık ATH seviyesinden şu an %81 aşağıda bulunuyor. Ethereum ve Binance Smart Chain Ağlarında bulunan ITAMCUBE Tokeninin toplam arzı 10 milyar adet olup Ethereum Ağında sadece 553 adet cüzdanı bulunurken BSC ağında 9,900 adet cüzdan ile şu ana kadar 191,125 işlem gerçekleştirilmiş görünüyor. Cüzadan sayısına göre gerçekleşen işlem sayısı oldukça yüksek.

BSC Ağındaki arzı yaklaşık %65’i top 10 cüzdanda bulunuyor. En fazla arza cüzdan ise %31 ile MEXC Borsası.

ITAMCUBE Tokeni Nereden Alınır?

ITAMCUBE Tokeni şu an PancakeSwap, KuCoin ve MEXC Borsalarında bulunuyor. 13-14 Haziran 2022 TSİ 09:00 tarihleri arasında Gateio Borsasında 0.178 dolardan ilk olmayan bir ön satışı yapılacak. (şu an fiyatı 0.161 dolar) Şu an Ön satış fiyatı piyasa fiyatından pahalı o yüzden Ön satışı önermiyoruz fakat listelendikten sonra satın almak için bu linkten Gateio Borsasına üye olabilirsiniz.


Son dakika gelişmeler ve fırsatları kaçırmamak için Telegram ve Twitter‘dan takip edebilirsiniz.

↓↓↓ Güncel Haberler ve Fırsatlar İçin Bizi Twitter ve Telegramdan Takip Edin ↓↓↓