Bu Veriler Boğa Piyasasının Devam Ettiğini Söylüyor

Bu Veriler Boğa Piyasasının Devam Ettiğini Söylüyor

Önde gelen Zincir Üstü analist Willy Woo ya göre bitcoin boğa piyasasını küçük yatırımcı (0.1-1 btc) belirliyor ve küçük yatırımcı bitcoin almaya devam ediyor. “Son 30 günde balinalara 4 bin BTC satarken küçük yatırımcılar 31 bin BTC aldı.” Willy WOO balinaların sadece kısa vadeli piyasayı etkilediğini kü.ük yatırımcının ise boğa rallisini bitirip başlattığını ekledi.

Grafikte de görüldüğü gibi elinde 1-10k arası BTC tutanlar alıma devam ederken, 10 bin üzeri BTC sahibi balinalar ise son dönemde satmaya devam etmiş.

Diğer Bir zincir üstü analist Will Clemente kuruluşlar tarafından 0.01-1 BTC arası arzın arttığı ve daha da önemlisi yeni kullanıcı sayısının artışından söz ediyor. Piyasa volümünün düştüğü yaz aylarında bile yeni kullanıcı sayısının artması analistleri boğa sezonunun henüz bitmediğine ikna ediyor.

Hafta sonlarının genelde olumsuz geçtiği fakat son dönemde bunun değiştini gözlemliyoruz bu da ayrıca boğa sezonu sinyallerinden biri. 2021 başlarında hafta sonlarında genelde bir artış görünürken bitcoin düşüşe geçtiğinde hafta sonunları genelde olumsuz geçiyordu.

Çindeki madencileri Amerika ve Kazakistana taşınması Amerikan kurumsal firmaların ve bankaların kripto piyasasına gittikçe daha çok müdahil olması yeni bir artışın çok da uzak olmadığını gösteriyor.

↓↓↓ Güncel Haberler ve Fırsatlar İçin Bizi Twitter ve Telegramdan Takip Edin ↓↓↓