Telcoin(TEL) Nedir? Telcoin Nasıl Alınır?

Telcoin(TEL) Nedir? Telcoin Nasıl Alınır?

Telcoin, ethereum tabanlı kripto paralar ile telekomünikasyon endüstrisi arasında köprü oluşturmak amacıyla 2017’de oluşturulan merkezi olmayan Singapur menşeli bir projedir. TEL Coin ise ödemelerini yapmak için kullanılan ekosistemin native ERC-20 native tokenidir.

2021 Boğasında inanılmaz çıkış yapmış olan Telcoin kasım 2023 itibariyle yükselişine başladı Telcoin sadece KuCoin Borsasında bulunuyor bu linkten KuCoin Borsasına üye olarak Telcoin alabilirsiniz.

Telcoin’in odaklanığı alan para transferidir. Dünya üzerindeki banka hesaplarının 5 katından fazla telefon bulunmakta bunu kullanarak Telcoin, Western Union gibi masraflı ve eski usul para transfer yöntemlerine ciddi bir alternatif olmayı hedefliyor. Telcoin mobil para altyapısı ve blokchain teknolojisini kullanarak kullanıcılarının saniyeler içinde dünyanın her yerine para transferi yapmasını sağlar. Telcoin mobil operatörleri ve e cüzdanlarla çalışarak diğer kripto paralardan daha geniş bir kitleye ulaşır.

2021 Boğasının en çok artış gösteren coinlerinden biri olan Telcoin (TEL) son 4 günde %75 artış gösterdi. Artışın sebebi Telcoin’in App’indeki merkeziyetsiz borsa 1 milyar dolarlık hacime ulaşmış durumda. TEL Tokeni şu an Kucoin, Bitget, Bybit, Uniswap ve Sushiswap’ta bulunuyor. Telcoin popüler borsalarda listelenmedi arzının %14.5 gibi önemli bir kısmı ise KuCoin borsasında bulunmakta.
Bu linkten KuCoin Borsasına üye olarak TEL Tokeni satın alabilirsiniz.

Telcoin tarafından hazırlanan devlet bankalarının kripto para saklaması yetkisi veren yasa Nebraska Eyaletinde 46 evet 2 hayır oyuyla kabul edildi.

TEL Coinin Toplam ve maksimum arzı 100 milyar olup dolaşımdaki arzı şu an için 65.2 milyar adettir.

Para göndermenin ortalama küresel maliyeti %7 iken Telcoin bunu %2 oranına düşürmeyi hedefliyor. Kullanıcılar Telcoin cüzdanıyla sadece telefon numarası ve ülkeyi girerek para transferi gerçekleştirebiliyor.

Güncel Haberler ve fırsatlardan haberdar olmak için bizi telegramdan takip edin.

Telcoin Nerede Alınır?

Telcoin Şu an Binance’da bulunmuyor. En çok işlem gördüğü borsa ise KuCoin Borsası. Kucoin işlem hacmine göre olan güvenilir bir borsadır. Kucoin borsasına bu linkten üye olup TEL Coin satın alabilirsiniz.

↓↓↓ Güncel Haberler ve Fırsatlar İçin Bizi Twitter ve Telegramdan Takip Edin ↓↓↓

One thought on “Telcoin(TEL) Nedir? Telcoin Nasıl Alınır?

Comments are closed.