Amerikan Borsası Bitcoini Düşürdü

Amerikan Borsası Bitcoini Düşürdü

3 aralık 2021 gününe iyi bir başlangıç yapan kripto para piyasası Amerikan Borsası’nın açılmasından itibaren düşüşe geçti. 56800 dolar seviyelerinden 51685 dolara kadar düşüş yaklaşık %9’luk bir düşüşten sonra toparlanarak yazım anında 53200 dolara döndü.

Joe Biden’in Özellikle olası Ukrayna Rusya savaşı ile yaptığı açıklamalar piyasada düşüşe sebep oldu SP500 %2 kadar düştükten sonra %1.37’ye geri döndü. Amerika Borsası TSİ 17:30-00:00 saatleri arasında açık. Kapanışına az bir süre kala Amerikan borsasında toparlanma oldu. Borsa kapandıktan sonra kripto borsasının kapanışı TSİ 03:00’den sonra bir hareketlenme görebiliriz güne iyi başlayan kripto para borsasında hızlı bir geri dönüş görülebilir.

Öte yandan Omicron Varyantının kaygıları devam ediyor Afrika’daki vaka sayılarının 4’e katlanması Joe Biden Seyahat kısıtlamasının şu an iç gerekmediğini söylese de piyasadaki endişe düşüşe sebep oldu. Tekrar bir karantina ve seyahat kısıtlaması halinde piyasa düşse de orta vadede bitcoin 2020’de olduğu gibi bir yükseliş gösterebilir.

↓↓↓ Güncel Haberler ve Fırsatlar İçin Bizi Twitter ve Telegramdan Takip Edin ↓↓↓