VGX Coin Nedir? VGX Coin Nasıl Alınır?

VGX Coin Nedir? VGX Coin Nasıl Alınır?

Voyager Token, kripto para işlemleri için güvenilir erişim noktası sağlayan kripto para aracısıdır. Kullanıcılar Voyager app aracılığı ile bitcoin top DeFi coinleri ve stabil coinler ve 60’dan fazla kripto parayı işlem ücreti olmadan alıp satabilirler. VGX Token ise platformun native tokeni olup kullanıcılar yıllık %7 ödül kazanma şansı tanır.

VGX 12 Kasım 2022’de FTX’in 1.4 milyar dolarlık açık artırtırmada kazandığı iflası sebebiyle fesh ettiklerini ve yeni tekliflere açık olduklarını duyurdukyan sonra anlık olarak %60 yükselişe geçti. VGX son 24 saatte %40 artmış durumda.

VGX Tokeni’nin toplam arzının %90’ı top 10 cüzdanda bulunuyor ve bu yüzden uzun vadeli yatırım için riski. VGX Tokeni 6 Ocak 2018’deki ATH seviyesinden %97 aşağıda bulunuyor.

  • Voyager Debit Card %9’a varan ödül kazandıran ve Mastercard  debit kartıyla ödeme yapıldıkça ödül kazanılır.
  • Voyager App Kullanıcılar komisyon ödemesiz 60’dan fazla kripto parayı alıp satabilir ve yıllık faiz kazanabilir. Voyager app tüm New York hariç tüm Amerika Eyaletlerinde bulunuyor.
  • Güvenli Voyager’in gelişmiş teknolojisi, bilgisayar korsanları ve sahtekarlarlıklardan koruduğu için kullanıcıların fonları güvence altındadır.
  • Sigorta Kullanıcıların USD’leri FDIC sigortalıdır. Bu sebeple Voyager’da tuttuğunuz nakit güvenlidir.
  • SWAP Voyager sitesi üzerinde kullanıcılar tokenleri stake edebilir ve takas edebilirler.

eğer bir Voyagor App’iniz varsa VGX Tokeniniz otomatik olarak stake edilir. Amerika dışındaki kullanıcılar ise metamask cüzdanlarındaki VGX Tokenlerini Voyager‘in sitesinden stake edebilirler. VGX Tokenlerini stake eden kullanıcılar bağlılık programına katılırlar. Adventurer, Explorer ve Navigator tierleri bulunuyor.

  • Adventurer Minimum 500 VGX Tokeni bulunduranların aldığı ünvan yıllık %0.5 ek faiz sağlar. her işlemde 1x geri kazanım
  • Explorer Minimum 5000 VGX Tokeni bulunduranlar yıllık %1 ek faiz kazanır. Her işlemde 2x geri kazanım.
  • Navigator Minimum 20 bin VGX Tokeni bulunduranlar yıllık %1.5 ek faiz ve 3x geri kazanım hakkı elde ederler.

Voyager Token, 2018’de kurulan Voyager Digital Ltd firmasının bir ürünü ve büyük firmalar tarafından yatırımlar almış. En büyük yatırımcılarından biri olan FTX Borsasının sahibi şirket Alameda Research 75 milyon dolarlık yatırım yaptı.

Son dakika gelişmeler ve fırsatlardan haberdar olmak için bizi Telegram ve Twitter‘dan takip edebilirsiniz.

VGX Token Nereden Alınır?

VGX Tokeni Binance, FTX Borsalarında bulunuyor 18 kasımda Coinbase’de VGX Tokenini listeledi. Toplam arzı 278 milyon adet olan VGX tokeninin tamamı dolaşımda. VGX Tokeni son 1 ayda %67 oranında artış gösterdi ve şu an fiyatı 3.88 dolar. ATH seviyesini 6 ocak 2018’de gören VGX Tokeni bu seviyeden %70 aşağıda bulunuyor. Coinbase Borsasının listeleme haberiyle yaklaşık %70 artış göstermişti. VGX Tokeninin toplam arzının %66 kontrat adresinde bulunurken daha sonraki en büyük cüzdan Binance Borsasına ait. Binance Borsasındaki arzın miktarı ise %20’ye yakın. Bu sebeple Binance borsası VGX Tokeni ile ilgili hamlelerde bulunabilir.

↓↓↓ Güncel Haberler ve Fırsatlar İçin Bizi Twitter ve Telegramdan Takip Edin ↓↓↓