Coinlist Casper Coin Staking Başlattı

Coinlist Casper Coin Staking Başlattı

Geçtiğimiz mart ayında rekor ilgi ile Coinlist Borsasında Ön satışı yapılan Casper Coin‘in Coinlist Borsasında staking ile gelir imkanı başladı. Kullanıcılar Casper Coin Stake ederek yıllık %14’e kadar faiz kazanabiliecekler.

Casper ekosistemi işlemleri doğrulamak ve güvenceye almak için Proof of Stake protokolünü kullanır. Casper ağ katılımcılarını stake yoluyla blok zincirinin güvenliğini sağlamaya yardımcı olduğu için ödüllendiriyor. Coinlist stake ödüllerinden %15 işlem ücreti alarak bunu kullanıcılar için gerçekleştirecek.

CSPR Tokeni son 24 saatte %15 artarak fiyatını 0.13 dolara yükseltti. ATH’sı 1.33 Dolar olan CSPR bu seviyeden %89 daha az. Market sıralmasında şu an 279. sırada.

Casper Staking getiri oranı yaklaşık %13-%14tür. Kullanıcılar coinlist cüzdanlarında kazandığı ödülleri aylık periyodlar halinde görecek. Yıllık getirinin garanti olmadığını ve ödüllerin %15’inin coinlist borsasına gideceğini hesaba katın. Kilitli olup dolaşımda olmayanlar da dahil hepsi stake edilmişse CSPR Tokenleri için %8 yıllık faiz, Tokenlerin üçte biri stake edilmişse %24’e kadar faizi verebilecek.

Kullanıcılar CSPR Token ve ödüllerini çekene kadar CSPR Stake hesabında kilitli kalacaktır. CSPR Token stake ödülleri de stake faizine dahil edilir ve kullanıcılar bileşik faiz olarak alır. Kullanıcılar sadece kilidi açılmış CSPR Tokenlerini çekebilir veya takas edebilir. Kullanıcılar sadece CSPR Cüzdanlarında CSPR Tokenlerini stake edeblir.

Son dakika gelişmeleri ve fırsatlardan haberdar olmak için bizi telegram ve Twitter‘dan takip edeblirsiniz.

Stake Edilen Casper Tokenlerini Ne Zaman Geri Alabilirim?

Sadece Kilidi açılmış CSPR Tokenleri olmak şartıyla kullanıcılar stake ödül döneminin bitmesinden önce stake açma işlemi başlatmalıdır. Ödül dağıtımının sonunda ödüllerle birlikte çekim yapabileceğiniz veya işlem yapabileceğiniz CSPR Tokenleri cüzdanınıza dağıtılacaktır. Kilidi cçılmamış Casper tokenleri sahipleri çekim için CSPR Tokenlerinin kilidinin açılmasını beklemelidir. bu linkten rewards kısmında girip CSPR Tokenlerinizi yıllık %14 faiz için Stake edebilirsiniz.

CSPR Token cüzdanı açabilen herkes CSPR tokeni stake ederek ödül kazanabilir. Amerika, Çin ve Kanada’daki kullanıcılar bu programa katılamazlar. CSPR Token Stake ödülleri CSPR Tokeni olarak ödenir. Yatırım amaçlı stake etmeden CSPR Tokeni almak için bu linkten üye olarak gateio borsasında CSPR Token alabilirsiniz.

↓↓↓ Güncel Haberler ve Fırsatlar İçin Bizi Twitter ve Telegramdan Takip Edin ↓↓↓