Haziran Ayında Artması Beklenen Altcoinler

Haziran Ayında Artması Beklenen Altcoinler

Bakery Tokan(BAKE)

Binanca Smart Chain’in ilk NFT borsası olan Bake geçtiğimiz aylarda NFT satışlarıyla fiyatında ciddi artış görülmüştü. 24 Haziranda Binance NFT pazar yeri açıldıktan sonra bundan en olumlu etkilenecek BAKE olacaktır. BNB ve CAKE’de artış görmemiz muhtemel.

Tenset(10SET)

Uzun bir süreden sonra merkezi borsalarda listelenmeye başlayan 10SET coinmarketcal’a göre en yüksek potansiyelli altcoin. Gateio listelemesiyle fiyatında hareketlenme ile 6 doların üzerine çıkan 10SET’in fiyatı genel piyasanın düşüşü ile 2.46 dolara geriledi. Yeni Partner açıklaması visa entegrasyon testleri, ETH ve DOT staking hizmeti, Mobil aplikasyon lansmanı gibi Haziran ayında yoğun bir etkinlik takvimi bulunan 10SET’in fiyatının tekrar yükselişe geçmesi bekleniyor.

Theta Network(THETA)

En büyük hacme sahip NFT tokeni THETA bu ayın sonunda THETA Mainnet 3.0’a geçiyor. Kullanıcıların video paylaşarak ve izleyerek THETA ve TFUEL tokenleri kazandığı Theta Network geçtiğimiz haftalarda yükseliş göstermişti bu yükselişine haziran ayının son haftasında da sürdürebilir.

Swipe(SXP)

Sansasyonel düşün ardında fiyatı 5.6 dolardan cok kısa sürede 1.6 dolara düşen SXP’nin haziran ayında DeFi entegrasyonu bulunuyor. Tekrar eski fiyatına çıkmasa bile fiyatında bir artış olması olası.

Reef Finance(REEF)

Yol haritası haziran ayında oldukça yoğun olan REEF’in Reef Vault, REEF DAO, Moonbeam Support ve daha birçok lansman ve etkinliği bulunuyor. Önümüzdeki birkaç hafta REEF için hareketli geçebilir.

Verasity(VRA)

Kullanıcıların video izleyerek para kazandığı ve reklam izleyen botlardan kurtulma hedefiyle piyasaya giriş yapan VRA‘nın Haziran ayında Oyun oyun reklam anlaşmaları, ekstra ödül sistemi, EFC turnuvası gibi birçok etkinliği bulunuyor. VRA geçtiğimiz mart ayında yükselişe geçti ve piyasa düşüşüne rağmen son 3 ayda %77’lik bir artış görünüyor.

Telcoin(TEL)

Mayıs ayının en çok artan altcoinlerinden biri olan Telcoin haziran ayı içerisinde telcoin app V3′ü yayınlayacak. Dünyada geleneksel para transfer yöntemlerini kripto para ile yapmayı amaçlayan telcoin geçtiğimiz ayda hazırladıgı önerdiği yasa Nebraska eyaletinde kabul edilmişti. Binance’da henüz bulunmamasına rağmen coinmarcap sıralamasında 60. sıraya yükelen Telcoin daha da üst sıraları zorlayacak gibi görünüyor.

↓↓↓ Güncel Haberler ve Fırsatlar İçin Bizi Twitter ve Telegramdan Takip Edin ↓↓↓

One thought on “Haziran Ayında Artması Beklenen Altcoinler

Comments are closed.